Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vackert här

I mörkret lever demonerna.
De dansar, smyckar sig i gift och rör sig till tonerna av gråt.
Det finns inget vackert här. En förljugen flykt från något som gör ont till något som gör ondare och straffar hårt.

Här leker vi inte på lika villkor.
Här finns ingen vinnare.
Här dansar vi alla med Djävulen i hopp om att glömma något vi inte kan.

I mörkret låtsas vi kärlek och skrattar högt.
Bakom nedfällda persienner med blåljusen utanför.
Här spelar vi rysk roulette med döden som insats.
Det finns inget vackert här men vi ljuger oss själva en fantasi att få dö i en stund.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-23 10:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kom därför ut i ljuset, till Honom som är världens Ljus.

Lyssna till sång nr 5, om du vill:

https://www.youtube.com/watch?v=R7rSa5Qdog4

2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna