Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår värld Hjärtat

Det måste vara du.
Det känns med ens så starkt att det måste vara du.
Du, bara du kan ge mitt hjärta Syrener i regn.

Föll tillbaka men den här gången föll jag hårt för jag föll utan dig att ta emot mig.
Sökt kärleken i så mångas ögon att jag glömde att den bara finns i dina.
Förnekade mig själv, förlöjligade mig själv för utan dig kände jag mig som ett ingenting i en värld full av tysta lögner.

Du bad mig söka dig när jag gick vilse, men jag visste inte hur.
Du bad mig finna dig, men jag kunde inte ens finna mig själv.
Så många tecken jag har fått men inte kunnat tyda,
så många tårar jag har druckit i min förtvivlan över att ens existera.

 

Idag fann jag dig igen hjärtat. Äntligen föll jag med en känsla av dig att ta emot mig.
Precis som du sa så fann jag bland orden för i vår värld har tystnaden aldrig varit avgörande. I vår förälskelse har tystnaden kantasts med musik, med blommor och med suckar av kärlek. I vår värld älskade...i vår kärlek.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Suzy med punkterna
Läst 477 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-17 10:26



Bookmark and Share


  aol
Så vackert berörande skaldat,underbart,
2017-10-03

  Aisha VIP
..vackert..älskar syrener...
/Aisha
2017-05-24

  Anya VIP
Håller med Eva...om sann kärlek. Fastnade särskilt för:
"Syrener i regn"
och
"så många tårar jag har druckit "

Vackert vännen....vackert.
2017-05-20

  Lars Hedlin
En underbar text! :)
2017-05-18

  Eva Langrath VIP
Fina ord om den sanna kärleken , tack Suzy
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna