Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens hora

Mmmm mmm mm låter det och jag undrar om någon annan hör.
När varje viskning blir till ekon och skriken skär djupa sår.

Begagnad, använd och smutsig men bara halvt begravd, i väntan på tystnad.
I väntan på Syrener och låtsastårar som ska dränka mig och låta gurglandet från min strupe dö ut.
En vårens hora som bleknar under solen, torkar ut och med ord inom som måste tystna. Ord som skär djupare än kniven som en gång skar.


Säg ingenting mer.
Gråt låtsastårar och skyffla jord över den döda själen.
Låt tystnaden befria henne.
Hon som inte är jag men som ni kedjade fast vid min kropp.
Låt mig gå fri.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 580 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-18 10:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört starkt och i beröring..
2018-04-20

  aol
Kram Suzy blev så berörd av din skrift.
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna