Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Välkommen hem hondjävul.
Du har varit saknad.
Kom slå dig ner och låt väl smaka.
Spinn  dina trådar och locka dina offer med löften om mer än önskningar.

Välkommen hem kära du.
Jag sa ju att du skulle återvända.
Sa ju att världen inte är något annat än brustna löften och krossadse drömmar.
Ge dig in i leken igen och bli den som förgör istället.

Välkommen hem du krossade.
Ångra nu bittert att du släppte in.
Slå tillbaka kära du.
Spinn dina trådar så där vackert som bara du kan.

Välkommen hem hondjävul och låt dig väl smaka.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 484 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-26 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört stark och bra framfört..kram
2017-04-27

  aol
Starkt skaldat bra där Suzy.
2017-04-27

    Max Poisé
Slå på käftski!
Helt rätt!
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna