Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula kulan

Fula kulan
det är jag.
Gör detsamma
för det var du
som sa det.
Vi hade lekt och läst
och roat oss kungligt,
jag tog en kram
i hasten när du
lutade dig mot mig.
Två timmar gick fort
alldeles för fort
och det var dags
för mig att gå.
Fula kula,fula kula!
sa du och sprang
iväg med spelande ögon.
Du kan rimma du.
Tre år är du nu
och jag är din farmor.
Älskade unge!




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-12-27 15:48



Bookmark and Share


  Andasin
Vilken härlig glädje!
2005-12-28

  rebecca d VIP
va skönt att farmor kan se att det handlade om att rimma o inte om att såra:))
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson