Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnregn

stjärnregn

 

det regnar

 

det regnar

stjärnor i natt

 

de fyller mig med liv

lust passion och kärlek

 

och det är alldeles

alldeles underbart

 

och detta regn

är du

 

min älskade




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-31 22:40



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Å, snygg titel ;-) vad vore livet utan sådant regn?! Bravo!
2011-06-07

    ej medlem längre
Ah. Just så.
Vill jag bada i regnet.
2011-06-03

  Stjärnöga
Ååhh en så ljuvligt vacker
och underbar poesi..
jag älskar dina
metaforer..
2011-06-02

  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste hyllningar...lovsånger
2011-06-01

  Osvalds_Dotter VIP
När jag läser din text "poppar" låten
"you are my sunshine" upp i mitt huvud...
... ja å den går på repeat, om och om igen =)

vacker är Din text - Kärlek Kärlek
2011-06-01

    ej medlem längre
Låter som en sång man vill höra
Om och om igen
2011-06-01

    ej medlem längre
Bra där !
2011-05-31

    ej medlem längre
vackert, stämningsfullt
2011-05-31

    AA VIP
Fin.....
2011-05-31

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker, nästan överväldigande bild!
2011-05-31

  mickech
Lycklig är nog föremålet för din kärlek, En vacker hyllning!
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP