Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofasthet

 

Jag har verkligen varit dålig

på att ta hand om er

på sistone

 

Men det spelar ingen roll

För er är jag den bästa

alltid och för evigt

 

Jag älskar er

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 497 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-30 16:13



Bookmark and Share


  aol
och vi gillar dej
2011-05-31

  Prins Hatt Under Orden
mjau.
2011-05-31

  Ninananonia VIP
Underbara ord till dem du älskar!
Ibland räcker vi inte till ...
men då får man ge desto mer
när man kan...

200%
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan