Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ljus


Mitt hjärta är så tomt
vågarnas lugna kluckande har stannat upp,
tom och öde ligger stranden
Livets låga flämtar efter syre
färgerna löses upp till en grå massa
orons vindar blåser snålt och kallt
ensamhetens eko viskar mitt namn

Olidlig är smärtan
Vill fly, fly bort från mig
fly bort från världen
Flyga hem, hem till änglakören
till ljuset, kärleken & förståelsen
låta hjärtat fyllas av kärlekens ljus
När den höga svarta hatten lyfts av
flyger rädslan och tvivlet sin kos
då bugar jag mig ödmjukt inför livet.




Övriga genrer av solglimt
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-12-28 17:30



Bookmark and Share


    Cajsa
Denna tycker jag om. Hoppas att du egentligen inte vill fly bort från världen. Varma och tröstande tankar till dig, min vän
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt