Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag vet

 

Att Jesus dog för mina synder

Förstår vad du menar när du säger att

inget jag gör kan vara oförlåtligt

Att Gud redan förlåtit mig mina synder

 

Problemet är bara att jag inte vet om jag tror på Gud




Fri vers av Nattsuddan
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-04 01:44



Bookmark and Share


  mickech
insiktsfull!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan