Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarglömd

 

Ser dig packa dina saker

Packa ihop allt som är ditt

Allt du vill behålla

 

Ser dig lasta in allt i bilen

Kämpar för att få in allt

Men du glömde något

 

 

Du glömde mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-22 21:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
oj..den känns i hela kroppen..
2011-08-09

  TT
...den här är riktigt bra...tycker mycket om...trots att den är sorglig och berör på ett nästan obehagligt nära sätt...Gillar!!!
2011-07-04

  ExtraordinaryMe
Och nu blev ögonen blöta, håhå jaja. Jättebra!
2011-07-01

  Ninananonia VIP
Ja mycket bra! :) Kändes i hjärtat..
2011-07-01

  Katinka VIP
Mycket bra.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan