Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädkramaren

 

De sa att jag skulle krama ett träd

Så nu står jag här

Kramar hårt en björk

Så att någon kan hitta mig

 

För utan dig är jag vilse

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-22 23:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så bra..hoppas du blir hittad
2011-08-18

  Prins Hatt Under Orden
Fy fan vad bra! Den här föll mig verkligen i smaken!
2011-07-20

  Ninananonia VIP
Hi,hi! Härligt!
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan