Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsstrumpor

 

Det är onsdag

Men på mina strumpor står det tisdag

I ett tafatt försök att vrida tillbaka tiden

 

För vore det tisdag skulle du fortfarande vara här




Fri vers av Nattsuddan
Läst 494 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-23 02:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så söt dikt
tänk så många gånger
man tänkt så..om bara....
2011-08-26

  Prins Hatt Under Orden
Väldigt sött och gulligt. Fint i sin enkelhet.
2011-07-20

  Ninananonia VIP
Ja... vilka tidsstrumpor :)
2011-07-01

  RosieLoveHeart
å att få känna en sista gång igen igen , kärleken tär ju upp en <3
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan