Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt ljus år

År läggs till år
som ett pärlband
vilande kring min liljevita hals

Ljus & Mörker
sida vid sida
tätt omslingrande som ett älskande par

Kärlek & Hat
hand i hand

Åhhh jag ber
att vågorna i år
ska bära ljus & kärlek

Till min strand

--------------------------------------------------------------------------

Jag önskar er alla ett år fyllt med ljus & kärlek ........








Övriga genrer av solglimt
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-01-01 02:17



Bookmark and Share


  sol
blev sååå varm av dessa ord...
önskar dej!!! ett helt, rent, nytt år...
2006-01-01

    Cajsa
Detsamma
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt