Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg mig

 

Du såg mig

Skrattade åt mig

och skakade på huvudet

 

Innan du slutligen gick därifrån




Fri vers av Nattsuddan
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-01 23:59



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
känns som glatt skratt ..
2011-08-13

  Prins Hatt Under Orden
Skön dikt. När jag läste titeln tänkte jag att det var någon som verkligen såg "jaget" i dikten, alltså verkligen såg. Men redan på andra raden blev det ju tydligt att det inte direkt var positivt. I alla fall tolkade jag det så. Jag tycker att det var en härlig vändning. Mycket bra.
2011-07-20

  Ninananonia VIP
Ja ... den kan vara smärtsam eller kärleksfull

mycket bra skrivet..
gillar ....
2011-07-02

  RosieLoveHeart
så sant ett gulligt jag tycker du ä toksöt skratt eller ett förnedrande skratt , jag hoppas på det första
2011-07-02

  Minkki VIP
man kan skratta på många sätt, hoppas det var ett rart och snällt...
märkligt på hur många olika sätt man kan läsa den här texten, hela den.
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan