Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man ha någonting gjort får man göra det själv.




Självpepp

 

Kommer hem

Efter en lång dags

och kvälls arbete

Axlarna ömmar

Fötter och ben värker

 

Så jag klappar mig själv på axeln

och säger

 

"Jag är duktig jag"

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-03 02:24



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
det är du..fröken gul
2011-08-16

  Ninananonia VIP
En skön känsla :)
Visst är du det :)
2011-07-19

  Minkki VIP
Prima!!! Plus ett fotbad på salt eller örter, det gör susen ;)
Du är duktig, du!
2011-07-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det gjorde du bra!
2011-07-03

    ej medlem längre
om ingen annan så får man själv....
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan