Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Min vackraste kronjuvel

 

 

Du.

 

Min vackraste kronjuvel.

 

Dina ord lyser som kristaller i mörkret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ditt ljus

 

når in.

 

Djupt in.

 

I sagornas värld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och det är där jag är,

 

din ängel,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina ögon är av opaler,

 

min kropp är av diamanter,

 

mina vingar är av guld,

 

mitt hår är av silver,

 

och mitt hjärta är en rubin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du min kronjuvel,

 

vackrare än de vackraste smyckena av guld,

 

vackrare än de mest sagolika diamanterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din djupaste styrka,

 

  din starkaste kärlek

 

är 

 

min kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så skimrar vi,

 

så lyser vi i natten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som de vackraste juvelerna,

 

i den ljummaste,

 

ljuvligaste sommarnatten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tindrar så,

 

skimrar så,

 

 glittrar  så,

 

i månens sken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min djupaste juvel,

 

min vackraste kronjuvel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du bär formen

 

av mitt hjärta

 

rött.

 

Den vackraste rubinen,

 

formad

 

av dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-04 21:24



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Sannerligen, av ljus du är
en tindrande gloria av ljus
2011-07-06

    Ken Cassel
Förtjusande, Ninanion!
Ditt ljus, mitt ljus, och alla vi goda själars ljus, som i mörkret bara älskar att göra lite bus
Men då vi inte bryr oss så mycket eftersom vi då numera bara är allt för upplysta i var mans hus...
Hi hi
:)

kramar!
2011-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert!
2011-07-04

    ej medlem längre
Fint !
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP