Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer

 

Kärleken kommer

när man älskar

sig själv

 

för det är då

man är redo

att älska

 

 

älska andra....

såsom dig själv...




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-08 15:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i dina händer ser jag
ros vika ut sina blad
2011-07-15

    Ken Cassel
Så sant så, Ninananion!
:)

Kram!
2011-07-08

  Ari Viklund
älskade mitt hjärta
oss älskar, och ditt
älskat av oss, i dig
2011-07-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo! Visst är det så!
2011-07-08

  TT
...ja - så är det nog...man måste vara i fas med sig själv för att kunna älska någon annan...fin text!!!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP