Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom eoner av tid

samma .....Nyckel




Jag vet


 

 

Jag vet 

vet att våra händer

så flätas





så flätas samman

av ett ljus

så starkt




så starkt att intet

kan fläta upp

det som flätats samman

från våra hjärtans blomsterknoppar

från våra själars inre glöd





från det som är intet

och ändå alltet

från kärnan

kärnan  där kärleken har sitt hem





där kärleken är av ljus

ljus så bländande vackert

så vackert

att vi gråter

när det berör våra hjärtan





en sådan fläta av ljus

är starkare än mörkret

mörkret som bor i stängda hjärtan





det ljuset

är nycklar

som öppnar portar

med nycklar

av guld

guldstoft

från andevärlden





andevärlden

där våra själar bor




där är du jag och jag du

där är vi ett

och samma ljus




ja det är där kärleken bor

där i våra händer

berör vi 

med ljus och kärlek



där i våra händer

sätter vi hjärtan i brand

 

 

 

hjärtan



och vi slutar aldrig älskade

vi bara börjar

börjar i en oändlighet

där tid ej är tid



 där för evigt är

 


där gränser suddas ut



där drömmar är 



vår kärleks verklighet

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-05 13:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
visdomsfolken flätade mycket
och det visar oss
orsakssammanhangen

tack
2011-07-07

  Ari Viklund
Kärleken är minsta gemensam nämnare
Kärleken är störst namn och förenar allt
2011-07-06

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket innerligt, vackert och berörande!
2011-07-05

    Ken Cassel
:)
Härligt Ninanion!

Kram
2011-07-05

    ej medlem längre
Fint !
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP