Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Per Blomqvist dikt Dual...




Älska

Älska

människa.

Människa

älska.

I LOVE YOU

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-07 11:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
I love you, tooooo!
:)
Hi Hi

Kramar!
2011-07-07

  Lena Själsöga Keijser
älska är

innebördsverklighet
2011-07-07

  M.A.J.R
vackert skrivet
2011-07-07

  Ari Viklund
Därför skapade Gud
2011-07-07

  Songbird VIP
Det vackraste och ljuvligaste

vi i livet kan ge nu och framtiden.

Mer kärlek åt alla.. bra! Tack! :D
2011-07-07

  PPQ
vad glad jag blir med någon som producerar något positivt precis vad jag behöver tack :D
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP