Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om?

 

 

 

 

 

Om jag sa, att jag älskade dig,

skulle du då tro på mig, när jag sa det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om jag sa, att du var mitt hjärta,

skulle du då känna, att det var så?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om jag sa, att jag älskade dig mer än livet självt,

skulle du då känna mina ord, i ditt hjärta?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du såg, det jag ser, när jag ser dig framför mig,

skulle du då förstå, att det jag känner för dig, är kärlek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm kärlek,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

helt underbar,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

just så,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

som kärleken är.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-08 12:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
de sant älskande ögonen utströmmar ej tvekan ej tvivel
de är
2011-07-09

    Ken Cassel
Ja, jag förmodrar det i alla fall
:))

Mera kramar!
2011-07-08

  Ari Viklund
bejakad kärlek
vinner evigt liv
2011-07-08

  Songbird VIP
Precis så... varm och evig evinnerlig! Ständigt att visas och viskas, sägas.... för de finaste..kärleksliven. Vackert....:)
2011-07-08

    Max Poisé
Berusande är fundamentet som består av kärlek, och just den responsen som syns genom ögats linser är det vackraste av förklaringar.
2011-07-08

  mickech
Envacker kärleksförklaring Nina!!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP