Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon.

 

hon var.mörk.

mörkare. än mörkret.

i hans. ishjärta.

hon hade levat.

med honom.

i år. som kändes.

kändes.

 livslångt.

i smärta.

i den djupaste ravinen.

i mörkret.

så mörkt.att ljuset.slukades.

in. i minsta cell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

han gav henne.

intet.

han tog.

desto mer.

han tog.

hennes själ.

hennes liv. hennes anda.

hennes kropp.

han berörde.

när hon inte ville.

inte ville bli berörd.

inte ville bli smekt.

inte ville känna.

hans händer. som stank.

av mörker.av hat.

gav avsmak.

i hennes kött.

i hennes blod. i hennes lungor.

som fylldes med död.

i hennes hjärta.som slutade slå. då.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hennes vingar blev svarta.

hennes händer grå.

hennes liv. likaså.

hon var icke längre.

icke längre av liv.

ej heller i liv.

hon var. där tiden stannat.

där klockorna slår. där jorden är kall.

där allt är natt. evig natt.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-08 13:26



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Starkt. Väldigt bra!
2011-07-11

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2011-07-09

    Ken Cassel
Instämmer med alla de andra här nedanför
:))

Mera kramar!

Ken
2011-07-08

    ej medlem längre
Mörkt och gripande !
2011-07-08

    AA VIP
Smärtsam text. Och välskriven.
2011-07-08

  Ari Viklund
kvinna är helig altare

vördnad enda nyckel

närma allra heligaste

där livets källa porlar
2011-07-08

    Vittra
Åh, smärtsam läsning. Du berör med dina formuleringar!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP