Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

Dagdrömmar.

gör livet.

magiskt.

då. när man drömmer sig bort.

i landet. av magi.

där allt. blir förvandlat.

till kärlek. och lycka.

och du vet väl. att drömmar.

kan bli sanna.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-09 00:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart är vad det är
2011-07-15

  Lena Själsöga Keijser
drömvävarskönhet
2011-07-09

  Ari Viklund
ord i tro och ingen tvekan
i fantasi blir till verklighet
när kärlek är källan till allt
2011-07-09

    ej medlem längre
Lycka, jättefin dikt.
Du skriver magiskt, förtrollar oss med orden.
2011-07-09

    ej medlem längre
hoppfull och skön som regnbågsskatter
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP