Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

 

Jag vill mäta. din hud.

jag vill mäta den.

med mina läppars. beröring.

jag vill känna. varje centimeter.

under mina fingrars. lätta tryck.

jag vill smaka.

din smak.

med min tungas möte.

med din.

jag vill beröra. och beröras.

tills dess att tiden. står still.

jag vill vara.

i ett. med dig.

och vara där.

där.i kärleken.

i kärlekens tempel.

ja där. vill jag förenas.

i ett hav. av kärlek.

där. där vindarna blåser.

där.där vindarna smeker. så.

så ömt.

där evighetens port. är öppen.

om så bara. för en kort minut.

ja där. vill jag vara.

med dig.

älskade.

och det är där.

du älskar mig mest.

och det är där.

jag älskar dig mest.

ja det är där. vi är.

enade.

förenade.

 

det är där.

vi visar.

hur mycket.

hur mycket vi älskar.

 

underbart.

 

jag älskar. dig.

och du.

älskar. mig.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-09 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Punkter kan ha
stor verkan
vid läsning -
som här :)
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
så vackert du skrivr
2011-07-19

  Lena Själsöga Keijser
detta tempel så oändligvackert
tempeldans
2011-07-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
viljefylld amour - upp till bredd. Fint.
2011-07-15

  Linda CH VIP
Vackert och sensuellt!
2011-07-13

  TT
...så sensuell och full av lust...
2011-07-11

  Ari Viklund
andakt i kärlekens
tempel prisar livet
när porten öppnas
av ljusets förening
2011-07-10

    ej medlem längre
Bra..Och vacker musik !
2011-07-09

  Osvalds_Dotter VIP
Ljuvligt vacker.
Vackert ljuvlig.
Vacker.
Ljuvlig.
Tack.
2011-07-09

    ADI Nehlin
ljuvligt...
2011-07-09

    ej medlem längre
....detta och inte deta
2011-07-09

    ej medlem längre
ja, deta var under huden
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP