Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Älskar

Älskar,

 

älskar din varmaste blick,

 

som når,

 

når så djupt in.

 

Den bedövar,

 

bedövar min själ,

 

Den förlamar,

 

förlamar min kropp.

 

Den berör,

 

berör mitt innersta så.

 

Älskade,

 

med din smekande blick,

 

paralyserar du,

 

öppnar du,

 

min själs port.

 

Med dina hetaste kyssar,

 

med dina händers magi,

 

väcker du

 

kärleken

 

i mig.

 

Ja, kärleken i mig får liv igen.

 

Hela jag

 

blir levande.

 

Jag känner

 

allt.

 

Jag känner

 

mer.

 

Jag vet.

 

Jag är liv.

 

Jag är ande.

 

Jag är kärlek.

 

Din kärlek.

 

Älskar.

 

Älskar dig.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-17 00:58



Bookmark and Share


  mickech
Mycket vackert Nina!!
2011-07-17

  M.A.J.R
jag kan säga att du har skrivit en helt underbar dikt om kärlek och musiken du valde vart helt otroligt kombo applåd!
2011-07-17

  Ari Viklund
och är genomlyst i
omfamning inifrån
och ut av kärleken
som allt förmår ge
och känna av livet

komma så nära du
och hjärtat är helt
omsluten av ljuset
och all närvarande
om din längtan nu
2011-07-17

  Lena Själsöga Keijser
så vackert
tillsammans med musiken

kärleksregn
kärleksflöde
2011-07-17

  Anna*
Underbart! Så ska det vara med kärlek! Det ska öppna där det är stängt. Applåder
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP