Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Förunderlig




Förunderlig



 

graciös

 

själadans

 

 

i ljus 

i kärlek

 

 

i själarnas hav


så förunderligt
vackert



 

i havet



gnistrar så

pärlor vita

guldskimmer

 

där i havet

 

 

 

blått blir 

turkost

 

 

 

som kärleken

 

 

vi simmar tillsammans

älskade

 

o

 

kärleken växer

 

 

blommar i sjögräs

 

 

 

i delfinernas hjärtan

gömmer sig skatter

av renaste guld

 









jag ser



 

det djupa

 

det som är

i djupet



i havet

där vi älskar

 

 

där i själarnas djup

 

 

vi fann

det

 

 

 

purpurrosa skimmerljus

värmen

gnistrande guldglimmer

 

 


 

 

 

 

stjärnstoft

 

 

 

alkemi

  

 

 

du vet

du är

min alkemist

 

 

uppfyller mig

 

 

kärlekens ocean




är så



så förunderligt vacker




i eoner av tid



färdas vi

tillsammans

 

 

 

i detta vatten

som födde oss


 

som gav oss liv

 

 

i vårat första andetag

 

 

 

då vi älskade

 

 

varandra

 

 

 

men du vet

 

 

 

 

 

 

känner

 

 

 

 

som jag

 

 

vi älskar 

 

 

för evigt

 

 

i kärlekens 

turkosa

ocean

 

 

ty kärlekens ocean

är liv

 

 

skapande

 

skapade oss

 

 

är kärleken

 

 

kärleken vi bär

 

inom oss

 

 

vi är 

 

kärlek

 

 

 

och du

min alkemist

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-17 11:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser prismaljusregnbågsdans
2011-07-18

  Ari Viklund
och i varje stund ett nytt
livets under ur intet sker
som skapar allt i skönhet
och förundra oss i kärlek
med härlig ljusets trolleri
2011-07-17

    ej medlem längre
Ett miljöombyte
kan få oanade
följder
i form av
höjder
och djup

och ord
tala
därefter
2011-07-17

    ADI Nehlin
vilken bild du målar upp..vackert
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP