Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där.på berget.

Jag sluter mina ögon.

tar ett djupt andetag.

och minns.

minns när jag satt där.

där.

på berget.

vid himmelen.

där himmel möter land.

där är jag.

är.

i ett. 

med mig själv.

där ser jag.

ser jag. min själs.

inre styrka.

där. på bergstoppen.

möter jag. mitt inre.

ett inre som är.

av skönhet.

färger.

ljus.

kärlek.

vita moln.

som bomullstussar.

himmelens vackra färger.

jag svävar upp. i himmelen.

jag möter.

anden.

som är jag.

jag möter. mitt totemdjur.

där. 

på bergets högsta topp.

blir jag ett. med mig själv.

blir jag den.

den jag är.

som jag är.

när jag är närvarande.

ja. jag möter.min själ.

och min själ.

den älskar jag.

lika mycket.

som jag älskar din.

din själ.

älskade.

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-17 18:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så underbart vackert
såunderbart

och
tack att du är
2011-07-18

  Linda CH VIP
En lisa för själen....som en stunds meditation.
2011-07-17

    ej medlem längre
ÄLSKAR musiken...
den faller in, naturligt, i befinnandet
i skriften.. jag totalfaller
för det vackra.. det meditativa..
tack för en så underbar text
och delandet av så ljuvlig musik..

blev berörd rakt in i hjärta och själ..
2011-07-17

  Anna*
Jag älskar dina experiment med punktuering, form och innehåll! ♥
2011-07-17

    Ken Cassel
Härligt Ninanion!
:))
2011-07-17

    ej medlem längre
Mjukt och fint..vacker musik !
2011-07-17

  Ari Viklund
Om så .där. vore menat
berget ville vika för din
.styrka. och din skönhet
för den älskar att du .är.
2011-07-17

    ej medlem längre
stiilla, vacker text att läsa för själen
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP