" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Niclas Petersons dikt..."Och in i en stolpe "




Distans

Distans.

är det. 

jag behöver.

när du. 

gör det. som.

gör mig ledsen.

ja. det är då. 

jag behöver.

ta fram.

distans.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-18 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är bra att även kunna höja blicken 'ta distans' för att ta in nya perspektiv för att öka förståelsen..men vad är det som gör dig ledsen..
2011-07-19

  Elwania
klar önskan , hoppas det hjälper
jag menar distansen
2011-07-19

  Ari Viklund
distans behövs ibland
2011-07-18

    Ken Cassel
ta fram

ett litet avstånd

oss emellan

:)

Kramar!
2011-07-18

  Niclas Petersson VIP
Alltid roligt att kunna inspirera.
Gillar.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP