Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är som du älskade




Bara du

 

Jag minns 

minns när jag mötte 

din djupaste blick 

 

 

jag kände 

hur jag blev träffad 

av blixten 

 

 

din blick

var varm 

var fylld 

av ljus och kärlek 

 

 

 

kärlek 

som värmde min själ 

 

jag älskade 

dina vackra händer 

 

 

jag rös för jag visste 

vad de kunde göra 

med mig 

 

och när du tog 

min hand 

såg jag gnistor fara 

 

 

kände jag 

din själ vibrera 

i mitt hjärta 

 

jag blev så medveten  

medveten om din existens 

om att du fanns

i den här världen

 

 

det kändes 

kändes alldeles underbart

att bara få drunkna

 

 

drunkna i din magiska blick

som hypnotiserade mig

 

 

då i det ögonblicket

när vi möttes

kände jag hur jag fick vingar

vingar av guld

 

 

just i det ögonblicket

när våra ögon möttes

blev du

min eviga kärlek

 

 

du min kärlek

ingen kan jag älska

så som jag älskar dig

 

 

och när du älskar mig

och jag älskar dig

blir världen

en magisk plats

 

 

för ingen älskar som du

för ingen är som du

för ingen stormar i mig som du  

för ingen annan

är du

min älskade

 

 

bara du

bara du älskade

 

bara du

 

stormar i min själ

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-18 21:18



Bookmark and Share


  M:tin
Underbar!!!!!!
2016-03-30

    ej medlem längre
En sådan härlig text du förmedlar vilket berör läsaren.
2011-07-19

    Max Poisé
Det djupa är inte alltid det som ska skapa vyer av ord, snarare de som skapar känsloyttringar av ord. Där kan stormarna plötsligt ebbas ut och smeka ens hud av mjukaste bomull. Små oskyldiga fraser och entydiga ord i rätt sammansättning välter världar.

Du är bra!
2011-07-19

  Lars Hedlin
En dikt som förmedlar djuphet och kärlek!
2011-07-19

    Birgersdotter VIP
så underbart känna så!!!!!!!!!!!!!! grattis till ännu en underbar text
2011-07-18

  Ari Viklund
och mitt i den stormen
det ögat som är kärlek

en magisk källa av ljus
vill värma dig så skönt
2011-07-18

    Ken Cassel
Bara du!
Är det sant?
Bara mig
:)
Hi Hi

Kramar!
2011-07-18

    ej medlem längre
Mycket vackert !!!
2011-07-18

  Maj-Lis VIP
Stormar in i min själ...helt underbart
2011-07-18

    AA VIP
Passionerande text och vacker.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP