Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solvarm

s

sol

solvarm

solsmekt

solkysst

av dig

sol

visst

vist

varmt

vulkaniskt

besöker du

det innersta

min inre sol

som

blandar

sig 

med din sol

med din glöd

med din hetta

med din

passion

så värmer du

så bränner du

så svalkar du

just så

och

det

är det

jag älskar

med dig

min sol

mitt ljus

min innersta kärlek

dig vill jag skänka 

förevigt

om förevigt finns?

och det gör det

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-19 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en härlig text som du förmedlar så varmt...
2011-07-19

  Ari Viklund
om förevigt ej
funnits, fanns
ingen solvarm
2011-07-19

    ej medlem längre
Härligt skrivet, levande. Gillar den måste bokmärkas :)
2011-07-19

    Max Poisé
Sällsam text som jag tar med mig!
2011-07-19

    ej medlem längre
Härifrån till evigheten..den finns :) !
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP