Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 + 4 + 8 = 16




Havet (fri haiku)

Havets djupblå.

Döljer en skatt.

Kärleken vilar i djupet.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-22 11:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta hav ets djupblå
hör jag sjunga
skattklanger
2011-07-29

  Linda CH VIP
Gillar dina fina "djupa" texter!
2011-07-24

  Delilah Juno VIP
From förhoppning.
2011-07-24

  Ari Viklund
skatter av kärlek
upplösta i vatten
ger kärleksregn!
2011-07-22

    Max Poisé
Blev nyfiken av ditt adderande i ingressen efter att ha läst en utmärkt fri Haiku..
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP