Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Se

ser    du?

ser     du det?

det   inre ljuset?

ljuset     som bor

i    ditt hjärta

känner  du?

känner

hur det

värmer dig

hur det 

älskar

dig

ljuset

ljuset som

alltid finns där

där i hjärtat inuti dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-20 22:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta ljus strålar alltid för oss
styrkan andas med i det vi förmår
2011-07-22

    ej medlem längre
en vacker text med ett budskap som du förmedlar..
2011-07-21

  Ari Viklund
den som inte ser
se efter en gång
till
värma ditt hjärta
och alltid bo i dig
vill
2011-07-21

    ADI Nehlin
vackert..
2011-07-21

    Ken Cassel
Ja, jag ser ett ljus i mörkret
:)

Kramar!
2011-07-20

    ej medlem längre
en sådan vacker påminnelse..
det värmande ljuset, kärleken inom..!
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP