Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSFORMLER




DET JAG FÖRSTÅR?

 

SOL + REGN = REGNBÅGSLJUS

 

ÄR SAMMA SOM

 

KÄRLEK + KÄRLEKSREGN = ATT ÄLSKA 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-20 14:56



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Vått i vått och av
hela paletten ger
av kärlek motivet
2011-07-21

    ej medlem längre
Lätt att räkna ut :p !
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP