Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar med dig




Ge mig

 

Ge mig

det som smakar

som nybakta bullar

ge mig det som doftar vanilj

ge mig det som värmer i hjärtat

och gärna med mjölk till




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-22 10:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver dofterna in i andningsljus
smakljus
2011-07-29

  Ari Viklund
mjölk är livet
å, underbart
och bullar till
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP