Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskraft?

kär

kärlek

kärlekskraft

den       starkaste

den       enda kraften

som       inte kostar

något      att ge

eller att få

om vi kunde fånga den

skulle den kunna ge oss

värme och elektricitet för evigt?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-20 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket dina ord..den kraft de förmedlar..
2011-07-21

  Ari Viklund
Kärlekens odelade kraft driver
universums hjärta så det lyser
2011-07-21

    ej medlem längre
ja jag undrar..
ja, tänk om den endast fri
kan vara fångad.. tänk om den
bara finns, då den ska finnas..?
kärlekskraft.. ett totem-ord..
ett helande läge.. en möjlighet..
tänker på "fånga dagen.." .. att göra
kärleken till en möjlighet.. också..
oj så bra skrivet! väckte tankar..
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP