Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 + 5 + 5 = 17                           ?




Dina händer ( fri haiku)

Dina händer är vackra

vackra som solen

och den älskar jag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-20 17:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackra solhänder skriver du
2011-07-22

  Ari Viklund
som solens strålar de ger

leker och smeker

liv är under verk
2011-07-21

    ej medlem längre
Det blir sjutton :) , ja !!!
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP