Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet !

här på

poeter.se

kan jag

publicera

det jag vill

det får se ut

som jag vill

handla om

det jag vill

underbart

ellerhur?

 

ja det är frihet




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-22 10:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och du gör det
och det är det
2011-07-29

  Delilah Juno VIP
Tryckfrihet.
2011-07-24

    maija tuori
Håller med dig ....vilken frihetskänsla..fantastisk..
2011-07-22

  Ari Viklund
Endast frihet öppna
underbar källa av liv
så vackert att skåda
genom ord och form
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP