Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Du är

magi

du min magiker

skapar en      magisk värld

världen      som du bor i

som du      älskar i 

som du skapar med din mun

med dina tankar

med dina händer

med dina ögon

med din hud

med ditt      hjärta

med din          ömhet

med din        omtanke

med din     vänskap

med dina ord

med               din

underbara

själ

ja älskade

du är         magi

en            magiker

i en       magisk värld

som du har skapat

som jag älskar

att leva i

i den världen

en magisk värld

som du fyller

med        magi

varje dag

underbar

kärleksmagi

ja världen är    magisk

när du    andas

i den

i mig

 för mig

och jag för dig

älskade

du är       magi

stjärnornas magi

ja du är magi

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-21 12:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden
hur du målar ordens "form"flöde...
ser rörelser vandra så kallat upp och ned i harmoniska åttor
2011-07-22

    ej medlem längre
det är du som är magisk med dina ord som du förmedlar så vackert..
2011-07-21

    Ken Cassel
:))

Kram
2011-07-21

  Ari Viklund
tro bara tro
och alltet är
magi ur ljus
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP