Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 + 3 + 8 = 17   

6 + 4 + 7  = 17




Magi ( fri dubbel haiku)

Magi är att älska. 

Älska dig.

Magi är att älskas av dig.

 

Magi är att njuta. 

Allt som är du.

Magi är förevigt du.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-21 12:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
magiers andning
2011-07-22

  Ari Viklund
innerlig i - av varann
given magi - är sann
2011-07-21

    Ken Cassel
Abra cadabra!
;)

Fint!

Mera kramar!
2011-07-21

    ej medlem längre
javisst, simsalabim.. bra text
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP