Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6+3+8= 17   6+4+7= 17   6+4+7= 17   6+5+6= 17  6+4+7= 17  6+4+7= 17 7+2+8= 17  5+6+6= 17




Magi ( fri oktagonhaiku)

Magi är att älska. 

Älska dig.

Magi är att älskas av dig.

 

Magi är att njuta. 

Allt som är du.

Magi är förevigt du.

 

Magi är att vakna. 

Vakna med dig.

Magi är att andas dig.

 

Magi är att känna. 

Allt som är som du.

Magi är bara du.

 

Magi är att vara. 

Vara med dig.

Magi när vi är nära.

 

Magi är att leva.

Leva med dig.

Magi är du bara du.

 

Magi i dina ögon. 

Djupa.

Magi att mötas i hjärtat.

 

Magi är det där. 

Magiska ögonblick.

Magi när vi älskar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-21 18:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2011-07-22

  Lena Själsöga Keijser
andas ordet magi..det är ett vackert innebördord
mötande ansiktens givande innerlighet
2011-07-22

    ej medlem längre
håller med föregående talare..
det är något magiskt över dina texter..
2011-07-21

  Herr Funderare
Magi är den känslan man får när man läser dina texter...man kan inte riktigt sätta ord på de tankar man får...vi kan kalla det magi
2011-07-21

  L Patrik W Johansson VIP
I'm impressed are you impressed som Robert Gustafsson en gång sa i en slags TV reklam i Rena rama Rolf
när de försökte sälja nåt skräp
på TV-shop

men det här var rena rama motsatsen till skräp på TV shop

Be well,
LPWJ
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP