Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 + 5 + 7 = 15




Djup visdom ( fri haiku)

Djup visdom, 

är det man förstår,

i djupet av sitt hjärta.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-22 11:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och hur vi än försöker lägga locket på
stiger den upp
2011-07-29

    ej medlem längre
Unik, klok.
2011-07-29

  Delilah Juno VIP
Djup visdom är det man förstår att man inte förstår men ändå erfar ... snarare. "I djupet av sitt hjärta" är bara ett utryck.
2011-07-24

    ej medlem längre
Svårare är det nog inte , men inte många lyssnar..!
2011-07-22

  Ari Viklund
I hjärtat är
visdomens
källor nära
2011-07-22

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP