Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 + 5 + 5 = 14      7 + 4 + 5 = 16    4 + 3 + 9 =16




Kärlek och ljus ( fri trippelhaiku)

Kärlek och ljus,

skänker jag dig nu,

från mitt hjärtas djup.

 

 

Känner du mitt inre ljus, 

känner du nu,

hur det värmer dig?

 

Då vet du nog,

vem jag är.

Jag är kärleken som bor i dig.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-22 12:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tack att du är
2011-07-29

    ej medlem längre
Varmt, flödande och fint.
2011-07-29

  Linda CH VIP
Tack för att du delar med dig av dina fina ord!
2011-07-24

    ej medlem längre
bra gjort
2011-07-22

    ej medlem längre
Är du igång med högre matematik igen :P ?
2011-07-22

  Ari Viklund
närmaste möjliga
hjärtats vara och
personlig är alltid
värmen av kärlek
2011-07-22

  Bibbi VIP
Exakt. Så enkelt är det.
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP