Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spare Parts and Broken Hearts keep the World turning..
(B.Springsteen)



PoetSkrot


Överblivna delar
metall glas och känslor

verklighets rester
och drömmars skrot

hjärtans huvar
och själars lock
ligger i drivor
likt snäckskal på stranden

Maybe we can\'t be a Ferrari
but we\'d make a damn nice Hot Rod
..




Fri vers av Ord
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-01-03 14:07



Bookmark and Share


    Tow doll
Gillar den här mycket, för mig att tänka på som många olika saker... hehe.. sitter lite och skrattar för mig själv, den väckte upp lite gamla minne, härlig känsla... tack för den!
2006-01-05

  _Mian_
Språklarglädjen går inte att ta miste på. Härligt! Gillar hela "konceptet"! PoetSkrot blir till PoesiGuld när den rinner genom din penna.
2006-01-03

  Propella
Du gör det IGEN. Jag nästan sjunger den här texten när jag läser den -

"hjärtans huvar
och själars lock
ligger i drivor
likt snäckskal på stranden"

Underbart. Bra bra bra bra bra.
2006-01-03

  Markattan
Jag tycker om den här och bilderna jag får i huvudet av dina rader. Snyggt!
2006-01-03

  Daniel_78 VIP
läsarglädje på topp, tjusigt
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord