Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjunkande glashuset

 

Du ringer till mig

Jag berättar att jag träffat någon

Och allt jag får är en irriterad antydan

om att jag ligger med vem som helst

 

Och när jag fem år senare

bryter upp med samma man

Blir du bestört

 

Inte för min skull

Inte för att mitt livs kärlek brustit pågrund av avstånd

Utan för att du oroar dig för hur det ska gå för er

Om det inte ens gick för oss

 

Och när det inte längre går för er heller

blir du arg på mig

För att jag inte blir lika bestört

över att du lämnat ett förhållande

som redan från början varit destruktivt

Och som nästan bara gjort dig ledsen

 

Men kanske är det dags att du

som kallar dig min vän

inser att du står på väldigt skör is

och kastar sten på ett redan sjunkande glashus

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-30 01:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du är så klok och skriver såna sanningar
att jag häpnar av beundran
2011-08-26

  Ninananonia VIP
Väl talat...
2011-08-22

  aol
fint beskriver du livskänslan,
2011-07-30

  Minkki VIP
väl skrivet, fröken gul, om livet med människor
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan