Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen framför sanningen

 

För att den lätta lögnen väger tyngre

än den tunga sanningen




Fri vers av Nattsuddan
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-30 02:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
kort och sant
2011-08-08

  Minkki VIP
titeln förbryllar - framför kan ju vara ett verb också. Sättet att prestera en lögn kan ju ibland avslöja själva lögnen och därmed berätta sanningen. Bra text, ger anledning till räfst- och rättarting med mig själv!
2011-07-30

  aol
sanna rader som lyser i sin styrka
2011-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Genvägar är ofta senvägar och lögn binder.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan