Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5/8 2011



Kartago

 

Jag gav dig makten

Makten att göra vad du ville

Och med den makten började du karva

Ristade in mitt värde inom mig

Inifrån och ut

Men allt du ristade var ett ingenting

 

Det var så enkelt för dig

Du var först

Skrev det första kapitlet

Gav mig grunden att stå på

 

Du såg på mig

Såg längtan i min blick

Och spottade mig i ansiktet

 

Du tog den lilla stolthet jag hade

Slängde den till marken och stampade på den

Innan du slutligen brände min självbild

Vakade över den

Såg till att den brann ner till grunden

och strödde salt över det som återstod

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-06 20:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Förstår du hur duktig du är blir helt knockad av dina texter!"
2011-08-18

  Ninananonia VIP
Stark text..du berör med dina ord...
2011-08-08

  träsnidaren
Fan va du skriver bra! Blir så tagen av dina texter.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan