Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Du bär

 

guld

 

och

 

det

 

glimmar

 

så vackert 

 

men du vet väl 

 

att ditt hjärta är 

 

är vackrare än guld

 

ja mer värt än guld

 

mer värt än

 

allt guld i världen

 

ja ditt

min vän

 

ditt hjärta är 

 

är finare än guld




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-13 21:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...himmelskt guld
2011-09-15

  mare VIP
Då är det verkligen ett vackert hjärta !
2011-09-14

  L Patrik W Johansson VIP
timmarna är som nattens skimmer av glödande kattögon
som dagens barnlek vid bäckens kattguld

timmarna ägnas åt att gräva guld i det egna landet
bland bevarade urskogar och konungar

symboliskt, från en ny

Be well,
LPWJ
2011-09-14

    ej medlem längre
Vackert !!!
2011-09-13

    Birgersdotter VIP
..........Och fyllt av silverstrålar och värmeljus!!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP