Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffetankar

 

Har alltid haft en dröm

Eller kanske snarare en tanke

Om att flytta till Paris

Sitta på ett café och dricka kaffe

skriva på mitt livs roman

 

Och nu sitter jag på ett café

Dricker kaffe och försöker skriva

 

Men ingenting kommer till mig

Kanske är det för att det inte är Paris

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-02 00:21



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Mekka kan också funka :P
2011-09-02

    Birgersdotter VIP
Tycker om allt jag läst av dig..du får fram så mycket känsla på några få rader..så romanen kommer nog i sinom tid....varänn du är!!!
2011-09-02

  M.A.J.R
Intressant intressant intressant med några rader som du använder så berättar du som en hel saga för mig... applåd haha det kommer så småningom orden
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan