Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer

 

Du är faktiskt fruktansvärt söt

När du som är stor som ett hus

Och väger tio kilo

 

Sådär lite i smyg

På ett sätt som bara du kan

Försöker krypa upp i mitt knä




Fri vers av Nattsuddan
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-08 00:27



Bookmark and Share


  dead_prez
är jätterädd för katter, och det där odjuret skrämmer mig...
2011-09-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
en ståtlighet med en fin dikt därtill
2011-09-14

  Ninananonia VIP
:) Mys pys :)
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Mysig
2011-09-08

    ej medlem längre
Javisst är Katten något som lyser upp. Inte minst har jag upptäckt deta sedan våran är försvunnen sedan en månad.
2011-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Hur skulle omgivningen reagera om en katt hette Mussolini...eller något ännu värre...?
2011-09-08

    ej medlem längre
Charmigt! :-)
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan