Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan hösten trotsa livet ännu en gång

Hösten överrumplade mig nyss
och jag finner mig själv på väg tillbaka.
Sommaren har lämnat men jag undrar om den alls var här.


Du finns fortfarande kvar här
men jag finner inte riktigt mig själv.
Fingrarna känner inte dansen och jag minns inte när
jag besökte berget senast.
Stämman andas tysthet och rytmen i hjärtat trummar falskt.

Jag funderar på om hösten kan trotsa livet ännu en gång.
Om den kan hjälpa mig att finna vägen tillbaka.
Ljuslågorna syns nu när mörkret lägger sig till vila
och en önskan vaknar.
En önskan om dig, en önskan om fingrars dans åter igen.

Du finns fortfarande kvar men var lämnade du mig.
Jag önskar att du hade lämnat poesin tillsammans med sommaren.
Sommaren som jag inte vet om den kom.
Men jag känner att du fortfarande finns kvar.
Finns jag...




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 398 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-02 10:51



Bookmark and Share


    Max Poisé
Du finns!!

Du använder en ton i denna så att det nästan blir musikaliskt! Mycket begåvad text!
2011-10-03

  LenaJohansson VIP
mkt fint...
2011-10-03

  La Magnólia VIP
Mjukt , vackert , vemodigt och längtansfullt ...
2011-10-03

  Anna*
Vackert och målande beskrivet!
2011-10-02

  Nikolai Jungsin VIP
Längtan, vemod... målat med höstens glödande färg..
2011-10-02

  Eva Langrath VIP
Lågmält vackert om att finna väg, tack för att du finns kvar min vän.
2011-10-02

  Seglaren
"Du finns fortfarande kvar"
...vemodigt, lågmält
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna