Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter

Ågren drunknar i dimman sa hon.
Hon som alltid levde fullt ut.
Jag minns att jag frågade vad hon ville glömma.
Svaret var alltid detsamma.
Alla blåmärken på min kropp lyser alltid starkare dagen efter.

Ibland såg jag hoppet bakom glansen i hennes ögon.
Jag såg henne ofta torka tårar i smyg, med utsidan av sin ärrade hand.
Hon log alltid som om det skulle förta sorgen.
Bakom leendet läste jag hennes gömda dagbok.
Den som berättade om alla blåmärken.

Dagen efter dog hon alltid.
Hon dog när hon levde.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-04 20:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Starkt och blödande.. Vackert
2011-10-06

  aol
starkt bra skriftat, blev så berörd
2011-10-04

    ej medlem längre
Drabbande...obehagligt...väl formulerat...starkt!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna